ADOS-2 Peutermodule training

Accare Opleidingen organiseert de ADOS-2 trainingen in samenwerking met:

             

Als aanvulling op de training in de modules 1 t/m 4 wordt in deze eendaagse training de peutermodule behandeld. Het werken met hele jonge kinderen, de specifieke activiteiten en het bijbehorende materiaal en het betrekken van de aanwezige ouder in de afname worden besproken. Daarnaast worden twee afnames gezamenlijk gescoord, waarna in de discussie alle items behandeld worden en besproken wordt hoe deze moeten worden gescoord.

Voor de ADOS-2 peutermoduletraining dient de cursist beschikking te hebben over onderstaande materialen, te bestellen via www.hogrefe.nl.

  • ADOS-2 peutermoduleboekjes.

  • ADOS-2 handleiding (geheel Nederlandstalig) indien u die nog niet in uw bezit heeft.

  • Aanvulling op de ADOS-kit, materialen peutermodule.

Voor wie

Psychologen, orthopedagogen en psychiaters die eerder de ADOS-2 Basistraining hebben gevolgd en die voorafgaand aan de training in ieder geval één peutermodule hebben afgenomen.

Inschrijven

De kosten voor deze training zijn € 295,- inclusief koffie/thee en lunch en moduleboekjes die tijdens de training gebruikt worden.

Inschrijfformulier juni 2018
Datum: 14 juni 2018.
Locatie: Karakter, Horalaan 5 in Ede.
Trainers: Iris Servatius-Oosterling.

Praktisch

Accreditatie is aangevraagd bij: NVvP, NIP/NVO, FGzPt.
Op basis van inschrijving en in overleg kan er (tegen meerkosten) accreditatie aangevraagd worden bij andere relevante beroepsverenigingen. Doorgaans wordt ons scholingsaanbod goedgekeurd.

Het certificaat wordt verstrekt bij 100% aanwezigheid.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.