RAF GGZ voor jongeren

De RAF GGZ voor jongeren is een risicotaxatie-instrument speciaal voor de ambulante forensische ggz-jeugd. 

Over de Training RAF GGZ-jeugd

In deze training leer je de RAF GGZ toepassen voor het inschatten van risico's in het gedrag van je jonge cliënten. En je ontdekt wat je er nog meer mee kunt: behandelingen evalueren, vorderingen zichtbaar maken en aanknopingspunten vinden voor het vervolg van een behandeling.Je bent op de hoogte van de recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van risicotaxatie van jonge daders in de ambulante forensische ggz. Ook ben je in staat de jeugdversie van de RAF GGZ te scoren en op basis daarvan tot een onderbouwde inschatting van het recidiverisico te komen.

Korte theoretische informatie wordt afgewisseld met praktische opdrachten. Voor de start van de training maak je voorbereidingsopdrachten aan de hand van casuïstiek. 

Voor wie

De training is bedoeld voor medewerkers van Accare; basis-orthopedagogen -psychologen, GZ-psychologen, klinisch (neuro-)psychologen, psychiaters, vaktherapeuten. 

Door wie

Docent is Mara Eisenberg, zij is psycholoog en is werk­zaam als senior onder­zoeker bij de Waag (De Forensische Zorgspecialisten). Als promovenda werkt ze aan de validatie van de RAF GGZ, Risicotaxatie-instrument voor in de Ambulante Forensische GGZ.

Wanneer

De training op maandag 13 mei 2019 zit vol. , 

Praktisch

De training is geaccrediteerd door FGzPt, NIP/NVO en SRVB. Het certificaat wordt verstrekt bij 100% aanwezigheid.

Contact

Meer weten over deze scholing? Mail naar Accare Opleidingen of bel naar 0592-857064.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.