Refereerbijeenkomsten Assen

     

            

Accare, Ambiq, Elker, GGZ Drenthe KJP, Jeugdhulp Friesland, Jonx, Molendrift, Yorneo en OCRN slaan de handen ineen om professionals werkzaam in de jeugdzorg een interessant, actueel en geaccrediteerd programma te bieden.

Het doel is een bijdrage te leveren aan bijscholing van behandelaars en verdere professionalisering van de zorg aan jeugd. De bijeenkomsten gaan over actuele en relevante onderwerpen, waarvoor interne en externe sprekers uitgenodigd worden. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Locatie van deze bijeenkomsten is theater De Nieuwe Kolk in Assen.
Bekijk hier een impressie van de refereerbijeenkomsten in Assen.

Naast deze bijeenkomsten zijn er ook Refereerbijeenkomsten in Zwolle met andere thema's en data.

Data 2019

  • 8 oktober: Jeugdhulp en Onderwijs
  • 10 december: geneesmiddelencommissie

Data 2020

11 februari, 14 april, 9 juni, 6 oktober, 8 december (thema's volgen)

Aankondigingen per mail ontvangen? Inschrijven op de maillijst kan via deze link.

Dinsdag 8 oktober: Jeugdhulp en Onderwijs

Vanaf ongeveer een maand voor de start kan worden ingeschreven, mits het maximale aantal deelnemers nog niet bereikt is. Inschrijving is verplicht. U krijgt een aantal dagen voor de bijeenkomst uw toegangsbewijs per mail. Deze kunt u op uw telefoon meenemen, of geprint. Het toegangsbewijs wordt bij binnenkomst en verlaten van de zaal gescand. Zonder geldig toegangsbewijs kunt u niet deelnemen.

De refereerbijeenkomsten worden u gratis en met veel plezier aangeboden. Om de organisatie, kosten en veiligheid in de hand te houden, gelden er een aantal uitgangspunten.
De bijeenkomst is ook live via internet te volgen. U ontvangt dan géén bewijs van deelname en géén accreditatiepunten. Op het inschrijfformulier geeft u aan of u de bijeenkomst op locatie of via de livestream wilt volgen.