Wij zoeken hulp

Een baby die geen contact maakt, een agressieve peuter, een kleuter zonder vriendjes, een basisschoolkind met ADHD of een puber met een eetprobleem… Maakt u zich zorgen over uw kind? Dan kan Accare misschien helpen.

Een psychisch probleem kan de jeugd van uw kind behoorlijk bederven. Als er niets aan gedaan wordt, kan het zelfs het hele leven van uw kind beïnvloeden. Ook gezinnen lijden vaak onder het gedrag van het kind.
Accare kan kinderen en ouders helpen om het probleem op te lossen of om er beter mee om te gaan, zodat het dagelijks leven aangenamer wordt en uw kind meer kans heeft om uit te groeien tot een evenwichtige volwassene die het leven aankan.

Wat is een psychisch probleem?

Een psychisch probleem kan van alles zijn. Uw kind kan een stoornis hebben zoals autisme of een fobie, het kan zich eenzaam voelen of problemen hebben met eten, enz. Hoe het probleem tot uiting komt, kan per kind enorm verschillen. Zelfs kinderen met hetzelfde probleem uiten dat vaak op heel verschillende manieren.
We hebben een overzicht gemaakt van problemen waarvoor veel kinderen en jongeren bij Accare komen.
Staat het probleem van uw kind er niet bij? Dat betekent niet dat wij niet kunnen helpen.
Wij hebben verstand van alle problemen die kinderen en jongeren hebben. En als we er zelf niet uitkomen, dan zoeken we uit wie dan wel kan helpen.

 

 

Problemen waarmee kinderen en jongeren bij Accare komen

Een overzicht van diverse problemen waarmee kinderen en jongeren bij Accare aangemeld worden. Lees meer Problemen waarmee kinderen en jongeren bij Accare komen

Hoe kan Accare ons helpen?

Accare werkt zoveel mogelijk met behandelingen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werken. Als er geen enkele behandeling bewezen is, dan bieden we de behandeling die volgens de meeste behandelaars het beste werkt. Lees meer Hoe kan Accare ons helpen?

Aanmelden

De huisarts, iemand van school, het sociaal wijkteam of het CJG kunnen uw kind (laten) verwijzen naar Accare. Lees meer

Contact

Stel uw vraag met het contactformulier Lees meer Contact

OudertrainingWachttijdenOnline zelfhulp