Ouders aan het woord

Dankzij Accare hebben wij onze kracht terug

Dankzij intensieve begeleiding, traumatherapie én veel eigen inzet en veerkracht, zien Amir en zijn ouders weer toekomst in Nederland. Lees verder.

Wout is weer zichzelf

Ons enige doel was dat Wout lekkerder in zijn vel zou zitten en trotser zou zijn op zijn eigen gedrag. Dat is dankzij Accare heel goed gelukt!” Lees verder.

Hulp voor het hele gezin

Ze heeft met haar man en twee jongens van 4 en 7 jaar het KINGS-programma doorlopen in de kliniek van Accare. "Door mijn eigen verleden had ik problemen met de opvoeding van de kinderen." Lees verder. 

Frisse blik door oudertraining

"De wereld zal zich moeten aanpassen aan mijn zoontje Jelle, want andersom zal dat niet zo snel gebeuren. Met die woorden heb ik mijn zoon weleen beschreven." Een moeder vertelt. Lees verder.

Stapsgewijs weer naar school

Haar dochter zat in groep 8 toen ze steeds meer moeite kreeg met naar school gaan. "Ze moest zelf de stappen zetten, dat was duidelijk, en wij waren er om haar te ondersteunen." Lees verder. 

Angst overwonnen op de Durfpoli

Angst kan een kinderleven flink beïnvloeden. Dankzij hulp van de Durfpoli is Anne van haar angst voor honden af. "Na zes weken durfde ze een hond met twee handen te aaien!" Lees verder. 

OudertrainingWachttijdenOnline zelfhulp