Behandeling eetstoornissen verhuist

Jongeren met eetstoornissen kunnen voor hun poliklinische behandeling in het vervolg bij Accare Assen en Haren terecht. De kliniek voor eetstoornissenbehandeling verhuist per september naar de Haydnlaan in Groningen.

Beter bereikbaar
Tot dusver vonden de meeste eetstoornisbehandelingen bij Accare in Smilde en op het UMCG-terrein in Groningen plaats. Smilde is met het  openbaar vervoer niet gemakkelijk bereikbaar en het centrum van Groningen is de komende tijd minder goed bereikbaar door uitgebreide wegwerkzaamheden.
Daarom verplaatsen we ambulante behandeling van jongeren uit Drenthe naar Assen, en van jongeren uit Groningen naar Haren. In beide plaatsen is Accare direct tegenover het station gevestigd, wat het veel gemakkelijker maakt om er met het openbaar vervoer te komen.

Kliniek
De eetstoornissenkliniek van Accare verhuist van Smilde naar de Haydnlaan in Groningen, waar we een aantal verblijfseenheden betrekken op het terrein van Elker.
Enkele onderdelen van het behandelaanbod blijven (voorlopig) in Smilde: de intensieve gezinsweek en de meergezinsdagbehandeling voor jongeren met obesitas.

Kijk voor alle contactgegevens op www.accare.nl.