Spring naar inhoud
Jouw omgeving

EMDR practioner

  • Geplaatst op 24-12-2019
  • Solliciteren voor 17 februari 2020

Wat je doet, doet ertoe! Wij gaan op onze polikliniek in Almere starten met een specialistisch aanbod voor traumabehandeling voor jeugdigen en hun ouders en zijn op zoek naar een EMDR practioner of CGT-er

Waar ga je te werken?

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Naast ons huidige aanbod, specialistische zorg voor eetstoornissen en algemene kinder- en jeugdpsychiatrie gaan wij starten met een specialistisch aanbod voor trauma behandeling voor jeugdigen en hun ouders. Dit betekent dat we met de KINGS methodiek gaan werken. KINGS staat voor Kind IN Gezond Systeem. Om de problemen van het kind te kunnen behandelen, worden de ouders geleerd om de invloed van negatieve ervaringen uit het verleden bij zichzelf en in het huidige gedrag van hun kind te herkennen. Ouders en hun kind worden voor deze behandeling opgenomen. Ouders worden behandeld voor hun eigen trauma en daarna geleerd om in de opvoeding aan te sluiten bij wat hun kind nodig heeft. Daarnaast krijgt het kind traumabehandeling. Je werkt hierin intensief samen met de HBO behandelaren die dagelijks aanwezig zijn bij de ouders om hen te ondersteunen. De HBO behandelaren zullen na de dagelijkse traumabehandeling de ouders en kinderen opvangen op de leefgroep.  

Wij zoeken collega’s met passie en enthousiasme die houden van een uitdaging en dit met ons willen gaan  opzetten? Wij zijn op zoek naar een ervaren EMDR prationer of CGT-er.

Wat houdt de functie in?

Je speelt een cruciale rol bij het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen waarbij het accent van de behandeling op trauma ligt.. We maken hierbij gebruik van  de best bewezen behandelmethoden Cognitieve gedragstherapie en EMDR. We leveren maatwerk aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor intakegesprekken met het kind/ de jongere en ouders, je stelt een  casusconceptualisaties op en je coördineert en evalueert  de behandeltrajecten. We zoeken professionals met ideeën die helpen KINGS verder door te ontwikkelen. 

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar ervaren behandelaren met een afgeronde opleiding CGT of een opleiding tot EMDR practioner. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding sociale wetenschappen en een BIG registratie als Klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of een registratie als Orthopedagoog generalist. Je hebt lef, bent initiatiefrijk en houdt van een uitdaging.. Daarnaast ben je gewend bent om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Affiniteit met en/of kennis van wetenschappelijk onderzoekt strekt tot aanbeveling. Je bent in staat om zelfstandig gedrags- en procesmatig te werken.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld CAO GGZ 65

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Hilde Tempel, Manager Behandelzaken Noord-west Veluwe en Flevopolder, telefoonnummer 06-55697456 of via Marie Reinderink, Regiosecretariaat Noord-west Veluwe en Flevopolder, 06-86879815