Spring naar inhoud
Jouw omgeving

GZ-psycholoog

  • Geplaatst op 02-12-2019
  • Solliciteren voor 6 januari 2020

Kom jij als GZ-psycholoog of orthopedagoog/generalist ons team in Winschoten versterken?

Waar ga je werken?

Op onze polikliniek in Winschoten werken wij met een multidisciplinair team dat  uit ca. 15 enthousiaste en kundige zorgprofessionals bestaat. Het team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan en werkt in grote zelfstandigheid, terwijl ze hun kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen

Wat houdt de functie in?

Jij  bent regiebehandelaar en werkt graag samen in een multidisciplinair team Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het medevormgeven van het behandeltraject. We werken volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling.

Wie ben jij?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega. Het is een betrokken team, waar men elkaar makkelijk weet te vinden. Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist. De uren kunnen in overleg bepaald worden.

 

 

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal FWG-functiegroep 65 CAO GGZ.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog (algemeen manager), telefoonnummer 06-3136553 of Alida Hielema (manager behandelzaken), telefoonnummer 06-25012607