Spring naar inhoud
Jouw omgeving

GZ-psycholoog

  • Geplaatst op 03-12-2019
  • Solliciteren voor 6 januari 2020

Gedreven en ambitieuze GZ-psycholoog gezocht die met complexe problematiek wil werken!

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Accare Intensieve Zorg in Smilde. Intensieve zorg zetten we in als ambulante zorg niet genoeg helpt voor kinderen en jongeren met psychische problemen.

Op de locatie in Smilde bieden we:

  • klinische behandeling voor jongeren
  • gezinsbehandeling KINGS
  • crisisopname

Wat houdt de functie in?

Je speelt een cruciale rol bij het weer in ontwikkeling brengen van jongeren met psychische problemen op onze klinische behandelgroep voor jongeren. Je bent werkzaam binnen de kliniek van Accare. Een klinische opname is altijd een intermezzo binnen een ambulant behandeltraject. Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een multidisciplinair team. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van behandelingen bij complexe problematiek. Er is vaak sprake van co-morbiditeit.

Wie ben jij?

Wij zoeken GZ-psychologen die willen werken met complexe problematiek. We hebben ruimte binnen de de afdeling adolescenten. Voor deze functie zijn we op zoek naar ervaren behandelaren. Kennis en ervaring met CGT, schematherapie en EMDR zijn een pré.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal CAO GGZ 65.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure of over de functie, neem dan contact op met Angelique Bruijs, Klinisch Psycholoog, bereikbaar via 06 25334624.