Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Kinder- en Jeugdpsychiater

 • Geplaatst op 14-01-2020
 • Solliciteren voor 17 februari 2020

Kinder- en Jeugdpsychiaters kom bij ons werken!

Waar kom je te werken als psychiater?

Op onze poliklinieken in Friesland (standplaats Drachten) werken wij met een multidisciplinair team dat  uit enthousiaste en kundige zorgprofessionals bestaat. Het team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan en werkt in grote zelfstandigheid, terwijl ze hun kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen

Wat houdt de functie in?

Werken met diverse specialismen?

We behandelen kinderen en jongeren met alle vormen van psychiatrische problematiek.

Wil je werken in één van onze jonge inspirerende teams in Friesland?

Wij hebben genoeg mogelijkheden en we overleggen graag over je voorkeur.

Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijkheden tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertisegroepen waarbij jij je kan aansluiten.

Je participeert binnen een multidisciplinair team. Daar doe je  intakes en verricht je psychiatrisch onderzoek. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater, KP en GZ-opleiding en opleiding tot verpleegkundig specialist). Je kunt hieraan bijdragen door middel van onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistische kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken.

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend ben je  BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Eindejaarsuitkering
 • Parttime mogelijkheden (uren zijn bespreekbaar)
 • Werken in een multidisciplinair team
 • Aansluiten bij verschillende expertise groepen
 • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding
 • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Harry Meulman, KJP en inhoudelijk regiomanager, bereikbaar via regiomanagementfriesland@accare.nl.