Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Accare is een laagdrempelige organisatie

Iris Mayer, Secretaresse/Procesondersteuner

“Het leuke aan het werken bij Accare is dat het een laagdrempelige organisatie is”, zegt Iris Mayer, die werkzaam is op het secretariaat van regio Drenthe West Assen. “Je kunt bij iedereen gemakkelijk binnenlopen. Ook is het een sociale werkgever, die veel ruimte geeft om je te ontwikkelen.”

Secretaresse en procesondersteuner

Iris werkt op het Secretariaat regio Drenthe West Assen. Hier doet ze secretaressewerk, zoals brieven versturen, afspraken inplannen en telefoontjes aannemen. Daarnaast regelt ze, als procesondersteuner, financiële zaken met de gemeente. Ze vertelt: “Ik ben via via bij Accare terecht gekomen toen er een tijdelijke opening was bij de HRM-afdeling. Daar merkte ik dat Accare een fijne cultuur heeft om in te werken. Er zijn weinig lagen in de organisatie. Ook zag ik bij HRM hoeveel Accare doet aan de ontwikkeling van medewerkers. Er is een eigen opleidingscentrum met een groot aanbod van opleidingen. Daarnaast is Accare een sociale werkgever. Als het thuis of op het werk niet lekker gaat, krijg je daarvoor tijd en ruimte. Je bent niet zomaar een poppetje, er is oog voor jou als persoon.” 

Accare is een sociale werkgever. Je bent niet zomaar een poppetje, er is oog voor jou als persoon.

Iris Mayer, Secretaresse/Procesondersteuner

Sollicitatie

Toen het einde van haar tijdelijke baan in zicht was, werd Iris benaderd door de manager van haar huidige afdeling. Zij vroeg haar om te solliciteren op een vacature. Iris: “Na mijn goede ervaringen bij HRM wilde ik graag bij Accare blijven en heb ik deze kans op mijn huidige functie dus gelijk aangegrepen. Ook om weer iets nieuws te leren. 

Toekomst

Wellicht dat ik in de toekomst nog een studie of cursus zou willen doen, bijvoorbeeld om hogerop te komen of intern een andere richting op te gaan. Concrete plannen heb ik nog niet, maar als ik het wil, zal Accare me daar vast bij ondersteunen. Accare helpt je echt om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt veel kansen. Ook omdat ze zelf kwaliteit willen leveren.”

Meer verhalen

Er is hier een menselijke cultuur die ik heel prettig vind

Als business intelligence specialist kun je op veel plekken aan de slag. Marc Cozijnsen koos bewust voor Accare. “Er is hier een menselijke cultuur die ik...

Meer informatie over Er is hier een menselijke cultuur die ik heel prettig vind
Auteur: Marc Cozijnsen Functie: Business Intelligence specialist

Het valt meteen op: Accare is het Ajax van de GGZ

Als gezinshulpverlener werkt Stèphan vooral bij mensen thuis. Dat betekent een afwisselende baan, waarbij hij in zeer verschillende situaties terecht komt....

Meer informatie over Het valt meteen op: Accare is het Ajax van de GGZ
Auteur: Stèphan Boer Functie: Gezinshulpverlener