Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Er is hier een menselijke cultuur die ik heel prettig vind

Marc Cozijnsen, Business Intelligence specialist

Als business intelligence specialist kun je op veel plekken aan de slag. Marc Cozijnsen koos bewust voor Accare. “Er is hier een menselijke cultuur die ik heel prettig vind. Ook biedt Accare als werkgever volop ondersteuning én uitdaging”, vertelt hij.

Marc verzamelt data uit de diverse ICT-systemen en vertaalt dit naar managementrapportages, zodat managers hierop kunnen sturen. Marc: “Mijn werk heeft een technische kant, omdat ik alle systemen moet ontsluiten in ons datawarehouse. Daarnaast is er de kant van het samenwerken met de gebruikers. Daarom word je als BI-specialist ook wel bruggenbouwer of linking pin genoemd. Ik overleg veel met managers, Raad van Bestuur en de financiële mensen om te bepalen hoe we data kunnen vertalen naar informatie die zij nodig hebben om te sturen. Bij Accare gaat het dan bijvoorbeeld om data over wachttijden, uitnutting van contracten en urenregistraties.”

Doordat je je interesses kunt volgen, heb je ook veel doorgroeimogelijkheden.

Marc Cozijnsen, business intelligence specialist

Cultuur

Waarom koos Marc juist Accare? “Ik vind het belangrijk dat jongeren worden geholpen en het voelt goed om mijn collega’s daarin te ondersteunen met de informatie die zij daarbij nodig hebben. Ook is er een cultuur waarin je snel een band met elkaar opbouwt. Als werkgever probeert Accare het je gemakkelijk te maken in je werk. Ik krijg bijvoorbeeld veel vrijheid en flexibiliteit. Als ik even afstem met mijn collega’s kan ik mijn werk doen waar en wanneer ik maar wil, ook vanuit huis. Als klein team krijgen we veel zelfstandigheid. We moeten het samen oplossen en doen dat echt met elkaar. Dat werkt heel prettig.”

Dynamisch

Omdat Accare een kleinere organisatie is qua business intelligence, krijg je veel ruimte om op te pakken wat je leuk vindt, zegt Marc. “Als je interesses hebt buiten je core business kun je ook daaraan je steentje bijdragen. Zo vind ik het zelf leuk om contacten te onderhouden met de ICT-beheerders en bijvoorbeeld betrokken te zijn bij de uitrol van de nieuwe werkplek en het uitvoeren van gebruikerstesten. Doordat je je interesses kunt volgen, heb je ook veel doorgroeimogelijkheden. Tot slot valt mij hier op dat we de ruimte krijgen om met grote vernieuwingen bezig te zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en vooruitstrevende methoden en technieken in business intelligence en bijvoorbeeld data science. Ook dat maakt het werken bij Accare zeer dynamisch.”

Meer verhalen

Veel vrijheid om je eigen functie vorm te geven

“Bij Accare krijg je veel vrijheid om je interesses te volgen en je eigen functie vorm te geven”, zegt Laura Geesing, orthopedagoog-generalist en cognitief...

Meer informatie over Veel vrijheid om je eigen functie vorm te geven
Auteur: Laura Geesing Functie: Orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut

Als je je wilt ontwikkelen, vind je bij Accare een goede werkplek

Ilona Feikema is senior groepsbehandelaar op de kliniek in Smilde. “Ik heb een gevarieerde baan”, vertelt ze. “Ik werk twee dagen per week op de kliniek. De...

Meer informatie over Als je je wilt ontwikkelen, vind je bij Accare een goede werkplek
Auteur: Ilona Feikema Functie: Senior groepsbehandelaar