Refereerbijeenkomsten Zwolle

                       

          

Accare, Ambiq, Jeugd GGZ/Dimence, Eleos, Karakter, Tactus, Trias en Vitree slaan de handen ineen om professionals werkzaam in de jeugdzorg een interessant, actueel en geaccrediteerd programma te bieden.

Het doel is een bijdrage te leveren aan bijscholing van behandelaars en verdere professionalisering van de zorg aan jeugd. De bijeenkomsten gaan over actuele en relevante onderwerpen, waarvoor interne en externe sprekers uitgenodigd worden. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Locatie van deze bijeenkomsten is het theater in De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.
Bekijk hier een impressie van de refereerbijeenkomsten in Zwolle.

Naast de bijeenkomsten in Zwolle zijn er ook Refereerbijeenkomsten in Assen met andere thema's en data.

Data 2019

  • 19 september: thema Persoonlijkheidsstoornissen
  • 21 november: thema Verslavingsproblematiek

Aankondigingen per mail ontvangen? Inschrijven op de maillijst kan via deze link.

19 september: thema Persoonlijkheidsstoornissen

Vanaf ongeveer een maand voor de start kan worden ingeschreven, mits het maximale aantal deelnemers nog niet bereikt is. Inschrijving is verplicht. U krijgt een aantal dagen voor de bijeenkomst uw toegangsbewijs per mail. Deze kunt u op uw telefoon meenemen, of geprint. Het toegangsbewijs wordt bij binnenkomst en verlaten van de zaal gescand. Zonder geldig toegangsbewijs kunt u niet deelnemen.

De refereerbijeenkomsten worden u gratis en met veel plezier aangeboden. Om de organisatie, kosten en veiligheid in de hand te houden, gelden er een aantal uitgangspunten.
De bijeenkomst is ook live via internet te volgen. U ontvangt dan géén bewijs van deelname en géén accreditatiepunten. Op het inschrijfformulier geeft u aan of u de bijeenkomst op locatie of via de livestream wilt volgen.