Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Cliëntparticipatie

Meepraten over Accare

Wil jij meepraten over de manier waarop wij werken? Dat kan! Wij horen graag wat jij en je ouders van ons vinden. Goede ideeën helpen ons om onze organisatie en onze zorg te verbeteren. We noemen dit cliëntparticipatie. Meepraten kan bij onze locaties. Tijdens gesprekken, vergaderingen, interviews en panels bijvoorbeeld.

Zo praat je mee bij jouw locatie

Voordat je start met een behandeling bij Accare, vragen we je een formulier in te vullen met jouw gegevens. Hierop kun je aangeven of we jou mogen benaderen op jouw e-mailadres. Je kunt je ook via het aanmeldformulier op deze website aanmelden.

Je mening geven kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens een gesprek, een bijeenkomst of via een enquête. We sturen jou een e-mail met informatie en een uitnodiging. Bijvoorbeeld om een online vragenlijst in te vullen of naar een bijeenkomst te komen. Je kunt dan aangeven of je dit wil of niet.

Als jouw behandeling is afgelopen, vragen we jou een vragenlijst in te vullen. Daarin geef jij aan hoe tevreden je bent over de behandeling die je hebt gekregen. We berekenen hiervan het gemiddelde en dat levert een rapportcijfer op. Dit cijfer noemen we het cliënttevredenheidscijfer.

Meer weten? Neem contact op met