Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Digitale vragenlijsten

Laat ons m(w)eten hoe het met je gaat

Bij Accare gaan we je helpen bij jouw klachten en problemen. Om je goed te kunnen helpen, willen we allerlei dingen van je weten. Daarom vragen we je op verschillende momenten om een vragenlijst in te vullen.

We vragen je om een vragenlijst in te vullen voor de eerste keer dat je bij ons komt. Die lijst kun je invullen via internet. We vragen ook je ouders en soms je leerkracht om een vragenlijst in te vullen. Meestal vragen we je ook tijdens de behandeling om een digitale vragenlijst in te vullen. En na afloop. Zo kunnen we meten hoe het met jou gaat. En zien jijzelf, je ouders én je behandelaar beter wat het resultaat is van een behandeling. 

Hoe vul je de vragenlijst in?

Als je bij ons bent aangemeld, krijg je een mailtje. Daarin staat hoe je de vragenlijst kunt invullen. Je ouders en je leraar of mentor van school krijgen ook zo’n mailtje. Je vult de lijst in via internet. Op een moment dat het jou goed uitkomt. De vragenlijsten die je tijdens en na je behandeling invult doe je ook via internet.

Wat doen we met de ingevulde vragenlijst?

De antwoorden uit de vragenlijst gebruiken we om een beter beeld te krijgen van jouw problemen en om te kijken of de behandeling helpt. Samen met je behandelaar praten jullie over de resultaten.

We doen ook onderzoek met jouw antwoorden

Ook gebruiken we de antwoorden uit de vragenlijsten om te onderzoeken hoe goed onze behandelingen werken. En wat jongeren en ouders van Accare vinden. Zo kunnen we andere kinderen en jongeren in de toekomst nog beter helpen. 
Onze onderzoekers kunnen jouw naam niet zien bij het lezen van de antwoorden uit de vragenlijsten. Heb je toch liever niet dat we jouw antwoorden gebruiken voor onderzoek? Zeg dat dan tegen je behandelaar. Dit heeft natuurlijk geen gevolgen voor jouw behandeling.

Heb je vragen?

Heb je vragen over het invullen van de vragenlijst? Praat er dan over met je behandelaar. Of bel met het secretariaat van jouw locatie. Zij kunnen je helpen.

Bekijk een locatie bij jou in de buurt