Spring naar inhoud
Jouw omgeving

Over Accare

Wie we zijn

Wij zijn Accare en vinden dat ieder kind recht heeft om mee te doen; thuis, op school en met vrienden. Als meedoen even niet lukt, helpen we zoeken naar een oplossing op maat. En als het nodig is doen we dat samen met anderen.

We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding. Zo bieden we de meest effectieve zorg volgens de laatste inzichten. Wij zijn het noordoostelijk ontwikkelplatform voor de specialistische jeugdhulp.

We zien het als onze opdracht om de zorg voor kinderen elke dag beter te maken. Daarom kijken we kritisch naar onszelf, en naar anderen. En we vragen kinderen en hun ouders dat ook naar ons te doen. We weten waar we staan: voor, achter én naast het kind.

Overzicht van onderliggende pagina's

Wout is weer zichzelf

Wout was regelmatig druk, boos en onhandelbaar. Met name op school leverde dat problemen op. “Als hij zo boos was geworden, was hij daar achteraf zelf heel...

Meer informatie over Wout is weer zichzelf
Auteur: Wendy Haverkamp Functie: Moeder

Dankzij Accare hebben wij onze kracht terug

We liepen door de nacht en moesten stil zijn. Mama had mijn broertje Ali op de arm. Ik was heel bang en wist niet waar we heengingen. Zo schrijft Amir (7) in...

Meer informatie over Dankzij Accare hebben wij onze kracht terug
Auteur: Fatima Functie: Moeder

Waar vind je ons?

Accare heeft locaties in Noord- en Midden-Nederland.

Bekijk een locatie bij jou in de buurt