Jouw Omgeving, de online plek van Accare!

Jouw Omgeving is de online plek van Accare. Hier kun je inloggen met een eigen code.

Online behandeling

Op Jouw Omgeving kun je contact hebben met je behandelaar en werken aan je behandeling. Je behandelaar kan opdrachten, filmpjes of documenten voor je klaarzetten. Dat doet hij of zij in PLAN. Kijk hier hoe PLAN werkt. Ook zijn er al een paar behandelingen beschikbaar die je grotendeels op Jouw Omgeving kunt doen.
Daardoor hoef je minder vrij te vragen van school, stage of werk en misschien hoef je zelfs minder vaak naar de poli te komen.

Zelf beslissen waar en wanneer

Ook kan je meer zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken aan je behandeling en hoef je niet per se te wachten met het stellen van een vraag tot een volgende afspraak.
Als je bij Accare start en 16 jaar of ouder bent, kun je bovendien via Jouw Omgeving je eigen dossier en afspraken inzien.

Dringend? Dan bellen!

Als je via Jouw Omgeving contact zoekt met je behandelaar betekent dat niet  dat je altijd direct antwoord krijgt, dit kan even duren. Hierover maak je afspraken met je behandelaar. Is er iets dringends, dan bel je!

Geef je mailadres door!

Om met Jouw Omgeving te kunnen beginnen heb je inloggegevens nodig. Die krijg je per mail toegestuurd na je eerste afspraak. Het is daarom belangrijk dat je mailadres bekend is bij Accare.
Als je je mailadres nog niet hebt doorgegeven aan je behandelaar of op het secretariaat van de locatie waar je komt, doe dat dan alsnog. Je leest het ook in de welkomstbrief die je thuisgestuurd krijgt.

Inloggen

Heb je inloggegevens, dan kun je inloggen op Jouw Omgeving via deze link.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over je account of over hoe Jouw Omgeving werkt, neem dan contact op met je behandelaar.

 

DoepressieDappere Kat99gram.nl